Güvem Eriği Marmelatı Ev Yapımı Doğal Meyveli Şekersiz 250 gr |
Mevsiminde toplanmış güvem (çakal) erik meyveleri toplanarak doğal ev yapımı yöntemleriyle üretilmiştir. |
Trakya bölgesinde sıklıkla tüketilen güvem eriği halk arasında yaban eriği olarak adlandırılır. |
Sonbahar aylarında yetişen güvem eriğinden; meyve suyu, marmelat ve reçel yapılır. |
Sıfır yağ içerdiğinden şeker hastalarının da kolayca tüketebileceği bir meyvedir. |
Şeker, katkı maddesi ve renklendirici içermez. |
İçindekiler: |
Güvem eriği, limon tuzu |
NOT: İLAÇ DEĞİLDİR. |
Güvenle ve afiyetle tüketebilirsiniz. |
Saklama Koşulları: |
Güneş görmeyen serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. |
Açıldıktan sonra su değdirmeden buzdolabında saklayınız. |
Servise Hazırdır. |
Dikkat: |
Türk Gıda Kodeksi'ne uygundur. Türkiye'de üretilmiştir. |
Çevre Dostu Cam Kavanoz. Geri Dönüştürlebilir Cam Ambalaj |
İçindekiler bölümünde yer alan malzemelere allerjisi olanlara tavsiye edilmemektedir. |